VIDEO  Armata israeliană descoperă un tunel Hamas în Fâşia Gaza şi îl distruge cu o mega-explozie

Armata israeliană a distribuit un videoclip vineri, 3 noiembrie, în care forţele israeliene descoperă şi distrug un tunel Hamas în Fâşia Gaza.

6341 afișări
Imaginea articolului Armata israeliană descoperă un tunel Hamas în Fâşia Gaza şi îl distruge cu o mega-explozie

Armata israeliană descoperă un tunel Hamas în Fâşia Gaza şi îl distruge cu o mega-explozie

Forţele israeliene au bombardat Fâşia Gaza de pe uscat, pe mare şi din aer.

Au făcut-o pe tot parcursul nopţii, pe fondul alarmei globale legate de penurie, prăbuşirea serviciilor medicale şi creşterea numărului de decese în rândul civililor.

Hamas şi aliatul său din Jihadul Islamic au declarat că luptătorii lor au detonat explozibili în avansarea trupelor, au tras grenade din drone şi au tras mortare şi rachete antitanc într-un război urban feroce du în jurul clădirilor distruse şi grămezilor de moloz din oraşul Gaza.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici