Armata va interveni într-un oraş deoarece maimuţele alungă turiştii şi terorizează localnicii

  • Armata va interveni în oraşul Lopburi din Thailanda deoarece maimuţele alungă turiştii şi terorizează localnicii.
  • De asemenea, poliţia locală a înfiinţat un departament special.
  • Maimuţele fură şi distrug lucruri şi sunt agresive cu oamenii.
387 afișări
Imaginea articolului Armata va interveni într-un oraş deoarece maimuţele alungă turiştii şi terorizează localnicii

Armata va interveni într-un oraş deoarece maimuţele alungă turiştii şi terorizează localnicii

Maimuţele din Lopburi au fost tolerate deoarece reprezintă un simbol al oraşului. Totuşi, în ultima perioadă, acestea s-au înmulţit foarte mult şi au devenit o problemă pentru comunitate. Conform statisctilor oficiale, în oraş trăiesc 2.500 de maimuţe, dar este posibil ca numărul să fie mult mai mare.

Deoarece s-au înmulţit, în special în timpul pandemiei COVID 19, animalele găsesc hrană din ce în ce mai greu şi astfel au devenit agresive, potrivit Sky News. Maimuţele se bat între ele, atacă oameni şi intră în magazine şi în case. Turiştii au început să ocolească oraşul, iar unii localnici s-au vaccinat împotriva bolilor purtate de maimuţe. La unele magazine au fost montate grilaje de metal care se închid şi se deschid după fiecare client, pentru a opri accesul maimuţelor.

Poliţia locală a înfiinţat un departament special. Poliţiştii sunt dotaţi cu praştii cu rol de descurajare. De asemenea, a fost solicitat ajutorul rangerilor dotaţi cu puşti cu tranchilizante. Aceştia vizează masculii alfa pe care îi mută în zone îndepărtate în speranţa că astfel o să dispară şi grupurile lor. Totuşi, experţii avertizează că maimuţele sunt foarte deştepte şi de multe ori anticipează capcanele oamenilor.

În curând, în zonă va interveni şi armata regală thailandeză. Conform planului, militarii vor face o captură în masă şi vor duce maimuţele în adăposturi sau le vor steriliza.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
armatp,
maimuţe,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici