Atac armat într-o parcare din Craiova. Bărbatul care a tras mai multe focuri de armă se află în libertate

Un bărbat a tras, luni, mai multe focuri de armă, către alte două persoane, într-o parcare din Craiova, apoi a fugit. Un bărbat a fost rănit, iar poliţiştii încearcă să dea de urma agresorului.

9522 afișări
Imaginea articolului Atac armat într-o parcare din Craiova. Bărbatul care a tras mai multe focuri de armă se află în libertate

Atac armat într-o parcare din Craiova. Bărbatul care a tras mai multe focuri de armă se află în libertate

Poliţiştii doljeni au fost sesizaţi că o persoană necunoscută ar fi tras mai multe focuri de armă asupra a doi bărbaţi, care se aflau într-o parcare din Craiova.

În urma incidentului, unul dintre bărbaţi a fost rănit în zona braţului, însă acesta a refuzat transportul la spital, pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii fac cercetări pentru identificarea persoanelor implicate, fiind deschis un dosar penal, pentru lovire sau alte violenţe şi uzul de armă fără drept.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici