Atac cu cocktail Molotov la un club din Cluj (Video)

Patronul unui club clujean a reclamat la Poliţie că în noaptea de vineri spre sâmbătă dintr-o maşină care trecea pe stradă cu farurile stinse a fost aruncată o sticlă cu un amestec inflamabil.

178 afișări
Imaginea articolului Atac cu cocktail Molotov la un club din Cluj (Video)

Atac cu cocktail Molotov la un club din Cluj (Video)

În momentul în care acesta a aruncat sticla, în faţa clubului se aflau mai mulţi clienţi, însă niciunul nu a fost rănit.

În urma vizionării imaginilor de pe camerele de supraveghere, poliţiştii au reuşit, luni, să îl identifice pe bărbat.

Maşina din care a fost aruncată sticla aparţine unui cetăţean arab

Maşina din care a fost aruncată sticla incendiară aparţine unui cetăţean arab, care urmează să fie audiat de poliţişti, alături de persoana căreia îi împrumutase autoturismul, afirmă surse din rândul anchetatorilor.

Potrivit unor surse din Poliţie, cetăţeanul arab Achmad Amer a declarat că a împrumutat maşina unui prieten. Amândoi au fost identificaţi şi urmează să fie audiaţi, luni seară, la Poliţia municipiului Cluj-Napoca.

Conform surselor citate, cu toate că la incident ar fi asistat opt persoane, nimeni nu a sesizat Poliţia. Patronul barului a depus o reclamaţie doar duminică seară, iar munca poliţiştilor a fost uşurată de faptul că localul era dotat cu camere de luat vederi şi în exterior, spre deosebire de sucursala clujeană a băncii la care a avut loc jaful armat şi care avea camere de luat vederi doar în interior.

Anchetă internă la Poliţia Cluj-Napoca

Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Cluj a dispus începerea unei anchete interne la Poliţia municipiului Cluj-Napoca, pentru a vedea modul în care s-a acţionat în cazul acestui incident.

Video ştirileprotv.ro

Potrivit sursei citate, duminică seară, în jurul orei 21.30, ofiţerul de serviciu de la Poliţia municipiului a fost contactat telefonic de administratorul unui club, care a spus că doreşte să facă o sesizare cu privire la un eveniment petrecut la barul său, în dimineaţa zilei de sâmbătă. Patrula auto de la Secţia 1 care a mers la club a primit de la administrator o sesizare scrisă şi un CD cu înregistrările video ale incidentului.

Conform comunicatului, din sesizare a reieşit că sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 04.12, dintr-un autoturism negru care a trecut prin faţa clubului a fost aruncată o sticlă conţinând o substanţă inflamabilă, căreia i s-a dat foc din maşină, aceasta căzând pe asfalt, fără să rănească vreo persoană sau să provoace distrugeri.

Administratorul clubului a spus că a aflat despre incident duminică seară, de la angajaţi, şi a dorit să informeze Poliţia.

Poliţiştii de la Secţia 1 au verificat în bazele de date, reuşind să-l identifice pe proprietarul autoturismului, care a fost dus la sediul Poliţiei pentru cercetări, urmând să fie identificaţi toţi ocupanţii autoturimului.

Poliţiştii precizează că dacă incidentul ar fi fost sesizat imediat, ei ar fi putut interveni cu operativitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici