Atac la Teatrul Maghiar din Cluj-Napoca. Instituţia a fost spartă

Teatrul Maghiar din Cluj-Napoca a fost spart, în noaptea de duminică spre luni, iar din interior a fost furată o sumă de bani aflată într-un fişet metalic.

1486 afișări
Imaginea articolului Atac la Teatrul Maghiar din Cluj-Napoca. Instituţia a fost spartă

Atac la Teatrul Maghiar din Cluj-Napoca. Instituţia a fost spartă

Spargerea a fost sesizată prin apel la 112 luni dimineaţa, în jurul orei 06.00.

Poliţişti din Cluj-Napoca, de la Serviciul de Investigaţii Criminale Cluj, alături de poliţişti criminalişti au făcut cercetări şi, din verificările preliminare, a reieşit faptul că spargerea s-a produs în intervalul orar 02.30 – 03.00.

Atunci, persoane necunoscute ar fi pătruns în interiorul clădirii, de unde a fost furată o sumă de bani dintr-un fişet metalic.

„Au fost demarate cercetări pentru a se stabili valoarea prejudiciului, existenţa altor bunuri sustrase, fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, transmite Poliţia Cluj.

Cercetările sunt derulate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, pentru stabilirea tuturor circumstanţelor în care s-a produs fapta, identificarea autorilor şi tragerea acestora la răspundere penală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici