Atenţie la gheaţă! Mai multe persoane internate în spital cu fracturi, după ce au alunecat

Mai multe persoane au fost internate, în ultimele 24 de ore, în Secţia de Ortopedie Traumatologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, după ce au căzut pe gheaţă şi au suferit fracturi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

178 afișări
Imaginea articolului Atenţie la gheaţă! Mai multe persoane internate în spital cu fracturi, după ce au alunecat

Atenţie la gheaţă! Mai multe persoane internate în spital cu fracturi, după ce au alunecat

Potrivit reprezentanţilor spitalului, zeci de persoane au ajuns la Unitatea Primiri Urgenţe, în ultimele 24 de ore, din pricina vremii nefavorabile, iar 14 dintre pacienţi au fost internaţi din cauza fracturilor, în condiţiile în care, în mod normal, sunt internaţi doi, trei pacienţi în 24 de ore. În acelaşi interval, 17 persoane deja internate în aceeaşi secţie au fost supuse intervenţiilor chirurgicale.

Cei mai mulţi dintre pacienţi au peste 60 de ani, iar dintre diagnostice, cele mai frecvente au fost fracturile de col femural, de gambă şi de gleznă.

„În momentul de faţă toate paturile din secţia Ortopedie Traumatologie sunt ocupate. Cei mai mulţi dintre pacienţi au peste 60 de ani. Dintre diagnostice, cele mai frecvente sunt fracturile de col femural, de gambă şi de gleznă”, au mai precizat reprezentanţii Spitalului Judeţean din Constanţa.

În Constanţa a nins de luni până marţi dimineaţa, iar în prezent se înregistrează minus 4 grade Celsius.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici