Atenţie, şoferi: Restricţii în zona Arenei Naţionale din cauza meciului dintre FCSB şi FC Dinamo 1948

Traficul rutier în zona Arenei Naţionale va fi restricţionat sâmbătă, începând cu ora 20.30, pentru desfăşurarea meciului de fotbal dintre Fotbal Club FCSB şi FC Dinamo 1948, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei.

276 afișări
Imaginea articolului Atenţie, şoferi: Restricţii în zona Arenei Naţionale din cauza meciului dintre FCSB şi FC Dinamo 1948

Atenţie, şoferi: Restricţii în zona Arenei Naţionale din cauza meciului dintre FCSB şi FC Dinamo 1948

Poliţiştii vor restricţiona traficul rutier începând cu ora 18.30, progresiv, în funcţie de afluenţa publicului şi dacă situaţia o va impune, pe Strada Maior Coravu, între Şoseaua Mihai Bravu şi intrarea în stadionul Naţional Arena, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson; pe Bulevardul Pierre de Coubertin, între Strada Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în Stadionul Naţional Arena precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson; pe Strada Tony Bulandra, între Strada Vatra Luminoasă şi rond Strada Maior Coravu, precum şi pe Strada Sergent Vasile Şerbănică, între acces Arena Naţională şi Bulevardul Basarabia (cu excepţia riveranilor).

Meciul dintre FCSB şi Dinamo Bucureşti, din etapa a 12-a a Ligii 1, este programat sâmbătă, de la ora 20:30, pe Arena Naţională.

 

Taguri:
meci,
restricţii,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici