Atenţie şoferi! Veţi fi supravegheaţi din elicopter!

Un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie din cadrul MAI va executa, vineri după-amiază, o misiune de supraveghere a traficului rutier de pe principalele artere care leagă Capitala de staţiunile turistice de pe Valea Prahovei sau de pe litoralul Mării Negre.

81 afișări
Imaginea articolului Atenţie şoferi! Veţi fi supravegheaţi din elicopter!

Atenţie şoferi! Veţi fi supravegheaţi din elicopter!

Ridicarea elicopterului de tip EC 135 a fost solicitată de către Inspectoratul General al Poliţiei Române, în scopul bunei gestionări a acţiunilor întreprinse de echipajele de Poliţie Rutieră de la sol.

În acest sens, în elicopterul MAI se va afla şi un ofiţer de la Inspectoratul General al Poliţiei Române care va comunica datele constatate în timpul zborului şi va coordona activitatea colegilor din teren, în vederea evitării blocajelor şi asigurării unui trafic fluent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici