Atenţionare de călătorie pentru Franţa: Circulaţie feroviară şi zboruri perturbate de grevă

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atenţionare de călătorie pentru Franţa, unde vineri este programată o grevă care va duce la perturbarea circulaţiei feroviare şi a zborurilor.

626 afișări
Imaginea articolului Atenţionare de călătorie pentru Franţa: Circulaţie feroviară şi zboruri perturbate de grevă

Atenţionare de călătorie pentru Franţa: Circulaţie feroviară şi zboruri perturbate de grevă

MAE informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Franţa că vineri este prevăzută o mobilizare la nivel naţional pentru grevă, context în care sunt
aşteptate perturbări ale circulaţiei feroviare în Franţa (TGV, Ouigo), locale (TER, Intercités, Transilien) şi internaţionale (Thalys, Eurostar).

Detalii privind circulaţia trenurilor pot fi consultate pe site-urile companiilor de transport.

Totodată, sindicatul Sindicatul Naţional al Personalului Navigant Comercial (SNPNC-FO) a prevăzut o mişcare socială care priveşte însoţitorii de bord ai companiei aeriene Vueling, ceea ce ar putea duce la perturbări ale curselor aeriene.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Paris: +33147052966 şi +33147052755, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici