Atenţionare de călătorie pentru Republica Moldova: Puncte de trecere a frontierei închise temporar

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis joi o atenţionare de călătorie pentru Republica Moldova, unde mai multe puncte de trecere a frontierei sunt închise temporar din cauza condiţiilor meteorologice.

1369 afișări
Imaginea articolului Atenţionare de călătorie pentru Republica Moldova: Puncte de trecere a frontierei închise temporar

Sursa foto: Facebook/Poliţia de Frontieră Română

MAE informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Republica Moldova că, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, circulaţia prin punctele de control trecere a frontierei Costeşti-Stânca, Lipcani-Rădăuţi Prut şi Sculeni-Sculeni este restricţionată.

Se recomandă cetăţenilor români consultarea site-ului Poliţiei de Frontieră, unde se pot vizualiza, în timp real, timpii de aşteptare.

De asemenea, se recomandă cetăţenilor români să urmărească cu atenţie situaţia din zonele respective, iar şoferii să conducă preventiv, cu viteză adecvată şi să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru circulaţia pe drumurile publice în condiţii de iarnă.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Chişinău: +37322260737 şi +37322260747, Consulatului General al României la Bălţi: +37323180001; +37323180005 şi Consulatului General al României la Cahul +37329980001; +37329980002, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanenţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici