Atenţionare de călătorie transmisă de MAE: Posibile riscuri de atacuri teroriste în Indonezia

MAE a transmis, joi, o atenţionare de călătorie în care informează cetăţenii români care se deplasează sau se află pe teritoriul Republicii Indonezia cu privire la existenţa unor posibile riscuri de atacuri teroriste în această ţară, inclusiv Surabaya şi Bali.

484 afișări
Imaginea articolului Atenţionare de călătorie transmisă de MAE: Posibile riscuri de atacuri teroriste în Indonezia

Atenţionare de călătorie transmisă de MAE: Posibile riscuri de atacuri teroriste în Indonezia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ministerul Afacerilor Externe recomandă ferm cetăţenilor români să manifeste maximă prudenţă şi vigilenţă, cu ocazia deplasărilor în zonele aglomerate, centrele turistice şi comerciale, terminalele aeroportuare, feroviare şi maritime, pieţele sau clădirile unor instituţii publice reprezentative şi să fie să fie conştienţi de faptul că riscurile de securitate sunt prezente oriunde în lume", menţionează sursa citată.

MAE recomandă cetăţenilor români ca, în cazul în care călătoriile în acest stat nu pot fi evitate, să se informeze, în prealabil, în legătură cu situaţia de securitate din Republica Indonezia şi să consulte pagina de internet a ministerului de Externe (www.mae.ro) pentru date actualizate.
 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici