Atenţionare meteorologică de Cod galben - VIDEO

Meteorologii au transmis o atenţionare de cod galben începând de luni, ora 3.00, până marţi, ora 21.00, anunţând ploi însemnate, intensificări ale vântului, căderi de grindină şi descărcări electrice în zona de sud a ţării.

48 afișări
Imaginea articolului Atenţionare meteorologică de Cod galben - VIDEO

Atenţionare meteorologică de Cod galben

"În intervalul menţionat gradul de instabilitate atmosferică se va accentua treptat în majoritatea regiunilor, începând din cele vestice şi sud-vestice", se arată în atenţionarea meteo.

"Vor fi averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului ce vor avea şi aspect de vijelie şi izolat căderi de grindină. În Banat, Oltenia, Crişana, Muntenia şi zona de munte, ploile vor avea şi caracter torenţial, iar cantităţile de apă vor depăşi local 20-25 l/mp şi izolat 50 l/mp în 24 de ore", potrivit meteorologilor.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici