Atenţionarea cu cod galben de ploi, prelungită pentru cinci judeţe

Administraţia Naţională de Meteorologie a prelungit codul galben de ploi pentru judeţele Suceava, Botoşani, Maramureş şi zona de munte a judeţelor Neamţ şi Bistriţa-Năsăud, începând de vineri, ora 12.00 şi până sâmbătă la prânz.

17 afișări
Imaginea articolului Atenţionarea cu cod  galben de ploi, prelungită pentru cinci judeţe

Atenţionarea cu cod galben de ploi, prelungită pentru cinci judeţe din nordul ţării (Imagine: www.meteoromania.ro)

Potrivit meteorologilor, în cele cinci judeţe atenţionate cu cod galben cantităţile de apă vor depăşi 25-30 de litri pe metrul pătrat, iar izolat chiar şi 40-50 de litri pe metrul pătrat.

Atenţionarea emisă anterior pentru judeţele Mureş, Harghita, Covasna, Bacău, Vrancea şi Iaşi va fi ridicată vineri, la ora 12.00.

Codul portocaliu de inundaţii pentru râurile din bazinele hidrografice ale Prutului şi Siretului, care vizează judeţele Suceava, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Bacău, Harghita şi Vaslui, va fi ridicat vineri la prânz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici