Aterizare de urgenţă pentru un avion bimotor într-o suburbie din Paris. Instructorul are 80 de ani

Un avion bimotor cu 3 persoane la bord, pilotul şi doi pasageri, a efectuat o aterizare de urgenţă la Villejuif, chiar în centrul suburbiei foarte populate din Paris, renumită pentru spitalul său.

153 afișări
Imaginea articolului Aterizare de urgenţă pentru un avion bimotor într-o suburbie din Paris. Instructorul are 80 de ani

Ajutoarele care au sosit la faţa locului au constatat faptul că pasagerii nu erau grav răniţi, dar acuzau o stare de şoc.

Avionul a încercat să aterizeze pe un bulevard din Villejuif, bulevardul Maxime-Gorki, dar şi-a încheiat cursa într-un perete, la capătul unui gazon, în jurul orei 17:00 luni.

Potrivit presei locale, cele trei persoane aflate la bord erau un instructor de zbor în vârstă de 80 de ni şi doi pasageri în vârstă de 20 de ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici