Au înşelat companiile de asigurare pentru a obţine bani şi au obţinut 80.000 de euro

  • Opt persoane au fost prinse că au înşelat companiile de asigurare pentru a obţine bani.
  • Ele au provocat în mod intenţionat accidente de maşină, apoi au pretins că au fost accidente reale şi au cerut despăgubiri.
  • Până acum, prejudiciul total este de aproximativ 80.000 de euro.
387 afișări
Imaginea articolului Au înşelat companiile de asigurare pentru a obţine bani şi au obţinut 80.000 de euro

Au înşelat companiile de asigurare pentru a obţine bani şi au obţinut 80.000 de euro

Poliţiştii din Argeş au făcut, marţi, 15 percheziţii domiciliare în judeţele Argeş şi Dâmboviţa, la locuinţele unor persoane cercetate pentru înşelăciuni privind asigurările.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 2023 – 2024, opt persoane ar fi solicitat şi primit bani de la societăţile de asigurare – reasigurare, în vederea efectuării reparaţilor unor autovehicule, distruse în mod intenţionat, în cadrul unor accidente de circulaţie regizate, prezentate ca fiind accidente de circulaţie reale, conform IGPR.

Acum, prejudiciul în dauna mai multor societăţi de asigurări a fost stabilit la aproximativ 80.000 de euro.

Cele opt persoane vor fi audiate la Poliţia Argeş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici