Australienii au intrat în 2024 cu un foc de artificii impresionant la Sydney

Anul Nou a început în mod oficial în Australia la ora 15, ora României, iar Sydney a salutat 2024 cu un foc de artificii impresionant, relatează Sky News.

441 afișări
Imaginea articolului Australienii au intrat în 2024 cu un foc de artificii impresionant la Sydney

Australienii au intrat în 2024 cu un foc de artificii impresionant la Sydney

Mii de oameni au fost prezenţi la spectacolul de artificii care a luminat cerul deasupra podului Sydney Harbor.

Focurile de artificii au durat mai mult de 10 minute, fiind însoţite de lasere şi efecte pirotehnice lansate de pe unele dintre reperele emblematice ale oraşului.

După Kiribati şi Noua Zeelandă, Australia este a treia ţară din lume care sărbătoreşte, duminică, intrarea în 2024.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici