Austriac prins pe o stradă din Arad la volanul unei maşini neînmatriculate şi cu numere false

  • Un cetăţean austriac a fost prins sâmbătă seara pe o stradă din Arad la volanul unie maşini neînmatriculate care avea montate numere false.
  • Testarea bărbatului cu aparatul din dotare a indicat posibila prezenţă a substanţelor psihoactive.
190 afișări
Imaginea articolului Austriac prins pe o stradă din Arad la volanul unei maşini neînmatriculate şi cu numere false

Sâmbătă seara, în jurul orei 23.00, poliţiştii Biroului Rutier au depistat un bărbat de 44 de ani, cetăţean austriac, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Romanilor din Arad.

Din verificări a reieşit că maşina nu este înmatriculată, iar numărul de înmatriculare aplicat pe autoturism este fals.

Testarea cu aparatul din dotare a indicat posibila prezenţă a substanţelor psihoactive. Bărbatul a fost dus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice şi stabilirii cu exactitate a consumului substanţe interzise.

Bărbatul este cercetat penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe, conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul cu număr de înmatriculare fals.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici