Autobuz cu muncitori de la Dacia, implicat într-un accident soldat cu un mort

O persoană a murit, iar alte două au fost rănite grav, în noaptea de joi spre vineri, în urma impactului dintre un autoturism şi un autobuz în care se aflau aproximativ 30 de navetişti, muncitori de la Dacia, accidentul producându-se pe DN 73, în localitatea argeşeană Clucereasa.

128 afișări
Imaginea articolului Autobuz cu muncitori de la Dacia, implicat într-un accident soldat cu un mort

Autobuz cu muncitori de la Dacia, implicat într-un accident soldat cu un mort (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

În accident au fost implicate un autoturism Opel cu numere de Spania şi un autobuz în care se aflau aproximativ 30 de navetişti, muncitori care ieşiseră din schimbul al doilea al Uzinei de Autoturisme Dacia de la Mioveni.

Potrivit subcomisarului Răducu Iordache de la Poliţia Rutieră Argeş, toate victimele sunt din autoturism, iar pasagerii din autobuz au scăpat nevătămaţi.

"Martorii spun că şoferul autoturismului, în care mai erau doi pasageri, circula dinspre Câmpulung Muscel spre Piteşti, iar la un moment dat, în localitatea argeşeană Clucereasa, s-a angajat într o depăşire neregulamentară şi nu a mai avut timp să revină pe banda sa de circulaţie, maşina izbindu-se violent de autobuzul plin cu navetişti de la uzina Dacia, care se îndreptau de la Mioveni spre Câmpulung Muscel. În urma imapactului, autoturismul s-a rostogolit de câteva ori şi a ajuns într un stâlp, iar autobuzul, al cărui şofer a încercat să evite coliziunea, s-a oprit în şanţ", a declarat subcomisarul Răducu Iordache.

La faţa locului au ajuns trei ambulanţe, precum şi detaşamentul de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Şoferul autoturismului a murit înainte să fie descarcerat, iar cei doi pasageri au fost răniţi şi au fost transportaţi în stare gravă la spitalul din Mioveni.

În urma accidentului, traficul rutier pe DN 73 , în dreptul localităţii argeşene Clucereasa, a fost blocat şi deviat prin Mioveni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici