Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor schimbă numărul de telefon pentru consumatori

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) va schimba, începând cu data de 7 iunie, numărul de telefon destinat consumatorilor, a anunţat, luni, Marius Dunca, preşedintele ANPC.

122 afișări
Imaginea articolului Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor schimbă numărul de telefon pentru consumatori

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor schimbă numărul de telefon destinat consumatorilor (Imagine: Shutterstock)

Preşedintele ANPC a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, că, începând cu data de 7 iunie, numărul destinat consumatorilor va fi 021.9414 şi "pentru o perioadă" va putea fi apelat gratuit.

Motivul schimbării numărului este că, până acum, ANPC folosea un număr împreună cu o asociaţie pentru protecţia consumatorilor.

Până la data de 6 iunie, ora 24.00, consumatorii vor putea apela vechiul număr 021 9551, cu tarif normal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici