Autorităţile cer CFR un raport privind trenul blocat pe Valea Vişeului

Autorităţile maramureşene cer CFR un raport privind trenul care leagă Sighetu Marmaţiei de Capitală şi care a rămas blocat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe Valea Vişeului, calea ferată fiind acoperită de ape.

13 afișări
Imaginea articolului Autorităţile cer CFR un raport privind trenul blocat pe Valea Vişeului

Autorităţile cer CFR un raport privind trenul blocat pe Valea Vişeului

Subprefectul judeţului Maramureş, Ştefan Gonczi, a declarat că cei circa o sută de călători care rămăseseră blocaţi în tren au fost evacuaţi pe parcursul nopţii şi cazaţi în şcoala şi în biserica din Valea Vişeului.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă le-au oferit acestora pături, alimente şi băuturi.

Subprefectul Gonczi a spus că a cerut CFR să facă un raport scris în care să motiveze de ce a lăsat trenul să plece din gară şi nu a ţinut cont de avertizările care arătau că exista riscul ca garnitura să rămână blocată.

Aproximativ o sută de călători au rămas blocaţi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un tren care leagă Sighetu Marmaţiei de Bucureşti, calea ferată fiind acoperită de ape pe Valea Vişeului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici