Autostrada Bucureşti-Constanţa, închisă închisă la kilometrul 52 din cauza unui autocamion răsturnat

Autostrada Bucureşti-Constanţa este închisă la kilometrul 52, din cauza unui autocamion răsturnat în şanţ, informează Centrul INFOTRAFIC, precizând că se estimează că traficul va fi reluat în 30-40 de minute. În prezent, traficul către mare este deviat.

224 afișări
Imaginea articolului Autostrada Bucureşti-Constanţa, închisă închisă la kilometrul 52 din cauza unui autocamion răsturnat

Autostrada Bucureşti-Constanţa, închisă închisă la kilometrul 52 din cauza unui autocamion răsturnat

“Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pentru a se permite repunerea pe roţi a unui autocamion răsturnat în şanţ, pe A2 Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 52, traficul pe sensul către litoral a fost deviat de la kilometrul 34 (Fundulea) pe DN3 pâna la kilometrul 64 (Lehliu) de unde se poate reintra pe autostradă”, se arată într-o informare a Centrului INFOTRAFIC .

Sursa citată precizează că se estimează că în aproximativ 30-45 de minute traficul va fi reluat în condiţii normale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici