Autoturism de lux căutat în Italia, descoperit la Constanţa

Un autoturism de lux, evaluat la aproximativ 30.000 de euro, declarat furat de autorităţile din Italia de aproape patru ani, a fost descoperit în Constanţa de către poliţiştii de frontieră, pe numele şoferului, un constănţean de 34 de ani, fiind întocmit dosar penal pentru tăinuire.

179 afișări
Imaginea articolului Autoturism de lux căutat în Italia, descoperit la Constanţa

Autoturism de lux căutat în Italia, descoperit la Constanţa

Potrivit reprezentanţilor Gărzii de Coastă, poliţiştii de frontieră din Constanţa, în cooperare cu colegii lor din cadrul Compartimentului Furturi Auto al Poliţiei Judeţene, au desfăşurat, miercuri, o acţiune pe linia combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate în urma căreia au identificat în trafic, în municipiul Constanţa, un autoturism de lux marca BMW, model X5, despre care deţineau informaţii că este căutat în vederea confiscării, figurând ca fiind furat din Italia în septembrie 2011.

La volanul autoturismului se afla un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Constanţa, care a declarat că este proprietarului bolidului de lux şi că a intrat în posesia acestuia în urma unui schimb de autovehicule, plus o sumă de bani pe care a plătit-o în rate unei persoane, fără să ştie că este declarat furat.

Poliţiştii de frontieră au indisponibilizat autoturismul în cauză, evaluat la aproximativ 30.000 de euro, în vederea continuării cercetărilor şi au întocmit în cauză dosar penal tăinuire.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici