Video Autoturism Tesla, furat din Germania, descoperit în Vama Huşi. Şoferul le-a spus poliţiştilor că "a împrumutat autoturismul de la proprietar"

Un autoturism Tesla sustras din Germania a fost descoperit de poliţiştii de frontieră în ziua în care a fost declarat furat. Maşina a fost identificată în trafic în urma unei acţiuni a poliţiştilor de frontieră din Huşi.

729 afișări

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi au indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Tesla, identificat în trafic, în urma unei acţiuni punctuale. Maşina figura în bazele de date ca fiind furată din Germania în aceeaşi zi.

„În data de 2 aprilie, pentru valorificarea unei informaţii deţinute, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi au organizat şi desfăşurat o acţiune punctuală pe linia traficului internaţional cu autoturisme furate, în zona de responsabilitate. În cadrul acţiunii, a fost observat în trafic, pe raza municipiului Huşi, un autoturism marca Tesla, cu număr de înmatriculare specific Germaniei. În urma cooperării cu colegii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Răducăneni, poliţiştii de frontieră au reuşit interceptarea mijlocului de transport. Pe timpul cercetărilor efectuate, colegii noştri au constatat că autoturismul, an fabricaţie 2022, figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autorităţile din Germania, în aceeaşi zi”, spune, miercuri, Irina Mirică, purtător de cuvânt al STPF Vaslui.

Bărbatul care conducea maşina a declarat că a împrumutat autoturismul de la proprietar, patronul firmei la care lucrează, în Germania, care l-a achiziţionat în leasing. Acesta a mai menţionat faptul că nu are cunoştinţă despre faptul că autoturismul este furat sau implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 200.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării şi definitivării cercetărilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici