AVARII noi la reţeaua de termoficare în sectorul 3 al Capitalei. Aproape 188 de clădiri, afectate/ Anunţul RADET

RADET anunţă, joi, că 188 de imobile din Sectorul 3 al Capitalei sunt afectate de avarii apărute în reţeaua de termoficare, drept pentru care căldura este oprită în mai multe zone. Instituţia estimează că vineri vor fi remediate problemele.

1098 afișări
Imaginea articolului AVARII noi la reţeaua de termoficare în sectorul 3 al Capitalei. Aproape 188 de clădiri, afectate/ Anunţul RADET

RADET: 188 de imobile din Sectorul 3, afectate de avarii la reţeaua de termoficare

Pentru remedierea avariilor apărute în reţeaua de termoficare, RADET Bucureşti anunţă oprirea agentului termic în mai multe zone din Sectorul 3 al Capitalei.

Cele 188 de imobile afectate se află pe următoarele străzi: Râmnicu Vâlcea, Al. Răcari, Adrian Cârstea, Lugojana, Ţăndărei, Sold. Iosif Ion, Berevoieşti, Fizicienilor, Danubiu, Schitului, Al. Suraia, Ţăndărei, Istriei, Cal. Vitan, Baia Mare, . Dristor, Râmnicu Sărat, Spiridon Matei, Nicolae Pascu, Lăcrămioarei, Bonea Marin, Spiridon Matei, Segovia, Bd. Energeticienilor, T.G. Bogdan.

RADET estimează că vineri vor fi remediate problemele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici