Averile vameşilor din Constanţa. Mircea Băsescu, despre vameşul milionar Teşeleanu: Nu pot să spun cu câţi oameni am făcut revelioane şi dacă unii sunt prin puşcării sau sunt miniştri

O analiză Gândul arată că există contradicţii flagrante între averile trecute în documente şi venituri. Printre cei mai importanţi oameni din sistemul vamal din Constanţa este milionarul în euro Iulian Teşeleanu, şeful vămii Mihail Kogălniceanu, fost şef al Vămii Agigea.

84 afișări
Imaginea articolului Averile vameşilor din Constanţa. Mircea Băsescu, despre vameşul milionar Teşeleanu: Nu pot să spun cu câţi oameni am făcut revelioane şi dacă unii sunt prin puşcării sau sunt miniştri

Averile vameşilor din Constanţa. Mircea Băsescu, despre vameşul milionar Teşeleanu: Nu pot să spun cu câţi oameni am făcut revelioane şi dacă unii sunt prin puşcării sau sunt miniştri (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Despre Teşeleanu cel mai bine vorbeşte prietenul său, Mircea Băsescu. Fratele preşedintelui Traian Băsescu a declarat, duminică, pentru gândul, că Iulian Teşeleanu este prietenul său şi este "o persoană corectă şi onestă".

Teşeleanu a încasat din salarii şi stimulente, în anul 2007, echivalentul a 160.000 de euro. În anul 2009, Teşeleanu a încasat doar 23.000 de euro - de 7 ori mai puţin. În 2010, veniturile sale salariale au continuat să scadă. Cu toate acestea, nu renunţă la funcţie, ca şi alţi colegi ai săi din ale căror declaraţii de avere reiese că şi-au asigurat de pe acum o bătrâneţe liniştită.

Citeşte mai multe despre averile vameşilor pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici