Avioanele decolează cu întârziere de pe Aeroportul "Henri Coandă"

Aeronavele care decolează, luni dimineaţă, de pe Aeroportul "Henri Coandă" au întârzieri de 30 - 40 de minute din cauza acţiunii de degivrare, care se practică în condiţii de iarnă.

81 afișări
Imaginea articolului Avioanele decolează cu întârziere de pe Aeroportul "Henri Coandă"

Avioanele decolează cu întârziere de pe Aeroportul "Henri Coandă" (Imagine din arhivă; Mediafax Foto/AFP)

Purtătorul de cuvânt al Aeroporului "Henri Coandă", Valentin Iordache, a declarat, pentru MEDIAFAX, că traficul pe aeroport se desfăşoară normal, căile de rulare sunt dezăpezite, dar se înregistrează întârzieri de maxim 40 de minute la decolare, pentru că aeronavele sunt degivrate (curăţate - n.r.) numai după ce pasagerii au fost îmbarcaţi, această acţiune neputându-se face înainte.

Directorul Aeroportului "Aurel Vlaicu" - Băneasa, George Mihalcea, a arătat că nu sunt probleme pe pistele de aici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici