Avionul Boeing 737 MAX are din nou probleme. Un astfel de model este şi în România

  • Administraţia Federală a Aviaţiei din Statele Unite spune că avionul Boeing 737 MAX are din nou probleme.
  • Autoritatea a anunţat că MAX-ul are probleme cu sistemul de combustibil.
  • Un avion Boeing 737 MAX a ajuns şi în România.
2117 afișări
Imaginea articolului Avionul Boeing 737 MAX are din nou probleme. Un astfel de model este şi în România

Avionul Boeing 737 MAX are din nou probleme. Un astfel de model este şi în România

Avionul Boeing 737 MAX are din nou probleme, spune Administraţia Federală a Aviaţiei din Statele Unite. Aeronava are probleme cu procesorul sistemului de combustibil. Sistemul respectiv ar trebui să închidă automat o supapă atunci când rezervorul este plin. Autoritatea propune schimbarea acestor sisteme, iar producătorul de avioane a răspuns că se ocupă deja de acest lucru.
 
Un astfel de model este şi la noi, în flota Blue Air, şi zboară pe rute spre Barcelona sau Paris.
 
„Pentru noi a fost foarte important să aducem aceste aeronave în flotă cât mai repede, pentru că, pe de o parte, ele sunt mult mai confortabile pentru pasageri, dar pe de altă parte, aduc economii semnificative pentru combustibil”, a spus Oana Petrescu, CEO Blue Air.
 
„S-au făcut foarte multe schimbări la acest avion. Practic partea de sus este alta. Şi, după zborul de azi, pot să vă spun că este un avion extraordinar”, a declarat Dan Conderman, pilot.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici