Video Avize de furtună în toate porturile maritime (VIDEO)

Căpitănia Zonală Constanţa a transmis, miercuri după-amiază, avize de furtună tuturor navelor din porturile maritime, prognozele meteorologice arătând că vremea se va înrăutăţi în următoarele ore, iar pericolul de furtună se va menţine până joi.

1 afișare

Ofiţerii Port Control Constanţa i-au anuţat pe comandanţii tuturor navelor să ia toate măsurile pentru a evita producerea oricărui incident. În aceste condiţii, navele mici au primit ordin să intre în rada interioară a portului, iar celelalte vapoare trebuie să verifice legăturile la cheu şi să menţină motoarele în stand-by.

Comandanţii trebuie să se asigure că un ofiţer va supraveghea în permenenţă puntea.

În următoarele 12 ore, vântul va putea ajunge la 80 de kilometri pe oră în larg şi la aproximativ 60 de kilometri pe oră la ţărm.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici