Avocata lui Brădişteanu, membră CNI, a somat ANI să oprească procedura împotriva clientului său

Un membru al Consiliului Naţional de Integritate, avocatul Alice Drăghici, i-a somat pe inspectorii de integritate, cerându-le să oprească procedura de verificare declanşată în cazul medicului Şerban Brădişteanu, pe care îl apără în procesul de corupţie intentat doctorului de DNA.

46 afișări
Imaginea articolului Avocata lui Brădişteanu, membră CNI, a somat ANI să oprească procedura împotriva clientului său

Avocata lui Brădişteanu, membră CNI, a somat ANI să oprească procedura împotriva clientului său (Imagine: Mediafax Foto)

Mai mult, avocata Alice Drăghici a ameninţat conducerea Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), cerându-le şefilor să "stea cuminţi" pentru a se "feri de rele", susţin surse judiciare.

Săptămâna trecută, inspectorii de integritate i-au comunicat reprezentantului medicului Şerban Brădişteanu, avocat Daniel Caraman, să se prezinte la ANI pentru a lua la cunoştinţă de documentele din dosarul doctorului, însă apărătorul ales nu s-a prezentat.

În schimb, la sediul ANI, s-a prezentat avocata Alice Drăghici, cerând imperativ să vorbească cu inspectorii care fac verificări în dosarul medicului, clientul său în procesul penal şi nu în cel administrativ. În acest context, avocata a lansat ameninţări inspectorilor şi conducerii ANI, sugerând că ar avea influenţă pentru a schimba persoanele aflate în funcţii la Agenţie.

Consiliul Naţional de Integritate a fost informat despre ameninţările lansate de avocata Alice Drăghici, potrivit surselor citate.

Luni, Agenţia Naţională de Integritate a cerut Curţii de Apel Bucureşti, confiscarea sumei de aproximativ 4 milioane de euro aparţinând medicului Şerban Alexandru Brădişteanu, bani ce ar fi fost obţinuţi în perioada 2000-2004, când a deţinut funcţia de senator în Parlamentul României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici