Axinia: Salariile restante au fost plătite marţi, dar au fost probleme informatice

Subsecretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Constantin Axinia, a declarat, miercuri, că salariile restante la CFR au fost plătite, marţi, dar, din cauza sistemului informatic, nu au ajuns la angajaţii CFR.

11 afișări
Imaginea articolului Axinia: Salariile restante au fost plătite marţi, dar au fost probleme informatice

Axinia: Salariile restante au fost plătite marţi, dar au fost probleme informatice (Imagine: Mediafax Foto)

Axinia a mai spus că a avut o discuţie cu liderii sindicali şi că aceştia ştiau că vor fi întârzieri şi că banii vor ajunge la angajaţi, eşalonat, în cursul acestei săptămâni.

Opt trenuri au fost blocate, miercuri, din cauza unei greve spontane la CFR, trei dintre garnituri fiind oprite în Gara de Nord, una la Chitila şi patru la Titu.

Decizia a fost luată de angajaţi ai Regionalelor Bucureşti şi Constanţa din cauza întârzierii salariilor pe luna mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici