Bacalaureat 2010, sesiunea a doua: Vezi aici subiectele şi baremul la limba şi literatura română!

Candidaţii care participă la cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat au susţinut, luni, prima probă scrisă a examenului, la limba şi literatura română.

6233 afișări
Imaginea articolului Bacalaureat 2010, sesiunea a doua: Vezi aici subiectele şi baremul la limba şi literatura română!

Bacalaureat 2010, sesiunea a doua: Vezi aici subiectele şi baremul la limba şi literatura română! (Imagine: Eduard Andrei/Mediafax Foto)

Următoarele probe scrise de la examenul de bacalaureat vor fi în 31 august - proba la limba şi literatura maternă, 1 septembrie - proba obligatorie a profilului şi 3 septembrie - proba la alegere a profilului şi specializării. În 5 septembrie vor fi afişate rezultatele (până la ora 16.00), după care pot fi depuse eventualele contestaţii (între orele 16.00 şi 20.00). În intervalul 7-8 septembrie vor fi rezolvate contestaţiile, iar în 9 septembrie vor fi anunţate rezultatele finale.

Vezi aici SUBIECTELE şi BAREMUL DE EVALUARE

După prima sesiune a bacalaureatului au fost respinşi 61.946 de candidaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici