BACALAUREAT 2011: Un elev braşovean a ameninţat că se sinucide după ce a picat examenul

Un elev de 18 ani din Braşov a trimis, joi seară, un e-mail către o televiziune, prin care anunţa că se va sinucide, fiind supărat că nu a promovat examenul de bacalaureat, poliţiştii reuşind să îl convingă pe tânăr să renunţe la gestul său.

171 afișări
Imaginea articolului BACALAUREAT 2011: Un elev braşovean a ameninţat că se sinucide după ce a picat examenul

BACALAUREAT 2011: Un elev braşovean a ameninţat că se sinucide după ce a picat examenul (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, comisar şef Liviu Naghi, elevul din Braşov a fost găsit de poliţişti, joi, în jurul orei 19.00, la domiciliul său.

El şi părinţii săi au fost conduşi la sediul Poliţiei, unde au fost consiliaţi, iar elevul a fost convins să renunţe la gestul său.

"Ieri (joi - n.r.), în jurul orei 17.30, am fost sesizat personal de jurnalişti că un tânăr a trimis un e-mail prin care anunţă că se va sinucide din cauza problemelor la examenul de bacalaureat. Expeditorul mesajului a fost identificat în aproximativ o oră şi m-am deplasat personal la domiciliul acestuia pentru a vorbi cu el. Copilul a recunoscut că a trimis e-mailul către televiziunea respectivă pentru că era supărat că nu a promovat examenul la o probă de bacalaureat. S-a discutat cu el şi cu familia lui. A suferit o depresie, dar sperăm că a trecut peste asta", a spus Naghi, vineri, într-o conferinţă de presă.

Tatăl băiatului a refuzat să stea de vorbă cu jurnaliştii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici