BACALAUREAT 2013 - SESIUNEA A II-A: 1.166 de candidaţi la proba scrisă de limba maternă. Niciun candidat eliminat

Un număr de 1.166 de candidaţi au susţinut, marţi, proba scrisă la Limba şi literatura maternă, în cadrul celei de-a doua sesiuni a examenului de bacalureat, niciun candidat nefiind eliminat, informează Ministerul Educaţiei.

176 afișări
Imaginea articolului BACALAUREAT 2013 - SESIUNEA A II-A: 1.166 de candidaţi la proba scrisă de limba maternă. Niciun candidat eliminat

BACALAUREAT 2013 - SESIUNEA A II-A: 1.166 de candidaţi la proba scrisă de limba maternă. Niciun candidat eliminat (Imagine: Eduard Andrei/ Mediafax Foto)

Bacalaureatul continuă miercuri cu proba obligatorie a profilului, urmată de cea la alegere a profilului şi specializării, programată vineri.

Prima afişare a rezultatelor va avea loc pe data de 2 septembrie, până la ora 12.00, iar contestaţiile vor putea fi depuse, în aceeaşi zi, în intervalul orar 12.00 - 16.00. Soluţionarea contestaţiilor este programată între 3 şi 4 septembrie, iar rezultatele finale vor fi făcute publice joi, 5 septembrie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici