BACALAUREAT, SESIUNEA DE TOAMNĂ: Opt din zece candidaţi au picat examenul

Opt din zece candidaţi au picat bacalaureatul din sesiunea de toamnă, procentul elevilor care au reuşit înainte de contestaţii fiind de 19,52 la sută, raportat la numărul celor care au participat la examen, a anunţat, luni, Ministerul Educaţiei.

572 afișări
Imaginea articolului BACALAUREAT, SESIUNEA DE TOAMNĂ: Opt din zece candidaţi au picat examenul

BACALAUREAT, SESIUNEA DE TOAMNĂ: Opt din zece candidaţi au picat examenul (Imagine: Eduard Andrei/Mediafax Foto)

Conform centralizării finale, înainte de contestaţii, realizate de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare, procentul elevilor care au reuşit la examenului naţional de bacalaureat din anul şcolar 2010-2011, sesiunea august-septembrie, este de 19,52 la sută raportat la numărul de candidaţi prezenţi, adică 17.778 de candidaţi, în timp ce procentul elevilor care au reuşit la examenul de bacalaureat raportat la numărul de candidaţi înscrişi este de 16,06 la sută, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

În sesiunea august - septembrie a bacalaureatului s-au înscris 110.708 candidaţi. Dintre aceştia s-au prezentat 91.060 de candidaţi, 410 fiind eliminaţi la nivel naţional pentru fraudă sau tentativă de fraudă.

Dintre candidaţii care au luat examenul de bacalaureat, 14.527 au obţinut medii între 6 şi 6,99, 2.889 au avut medii între 7 şi 7,99, 352 - medii între 8 şi 8,99, iar 10 au avut medii între 9 şi 9,99. Niciun candidat nu a obţinut media 10.

Rezultatele finale ale examenului de bacalaureat sesiunea de toamnă, după soluţionarea contestaţiilor, vor fi afişate în 7 septembrie.

VEZI AICI REZULTATELE PE JUDEŢE

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici