Bacău: Doi tineri au murit într-un accident feroviar

O tânără de 26 de ani şi un tânăr de 28 de ani au murit, vineri seara, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de tren în Dofteana, judeţul Bacău.

447 afișări
Imaginea articolului Bacău: Doi tineri au murit într-un accident feroviar

Bacău: Doi tineri au murit într-un accident feroviar

Pompierii au fost solicitaţi să intervină în comuna Dofteana, sat Dofteana, după ce o maşină a fost lovită de tren.

Potrviti ISU Bacău, două persoane au fost găsite încarcerate, inconştiente, cu multiple traumatisme.

Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, a fost declarat decesul celor două persoane, respectiv o femeie de 26 de ani şi un bărbat de 28 ani.

În tren se aflau circa 30 călători, care nu au fost răniţi.

La ora transmiterii ştirii, se lucrează pentru degajarea autoturismului şi reluarea traficului feroviar.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a transmis că accidentul s-a petrecut din cauza neasigurării şoferului la o trecere la nivel cu calea ferată, situată între staţiile Dofteana Bacău şi Valea Uzului, iar autoturismul a fost lovit de trenul Regio 5207, la km 62+900.

Trenul R 5207 este oprit la locul accidentului până la finalizarea cercetărilor desfăşurate de către organele abilitate. iar trenul R 5212 staţionează în Valea Uzului până la redeschiderea liniei, întrucât între staţiile Dofteana Bacău – Valea Uzului este linie CF simplă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici