Baconschi: Nu suntem mulţumiţi de starea actuală a sistemului de sănătate. Legea trebuie adoptată

Prim-vicepreşedintele PDL Teodor Baconschi a declarat, marţi, că Legea sănătăţii trebuie adoptată, că reforma în sănătate este una vitală şi că nu este mulţumit de starea actuală a sistemului de sănătate din România.

178 afișări
Imaginea articolului Baconschi: Nu suntem mulţumiţi de starea actuală a sistemului de sănătate. Legea trebuie adoptată

Teodor Baconschi (Imagine: Razvan Chirica/Mediafax Foto)

"Legea sănătăţii trebuie adoptată pentru că e o reformă vitală într-un sector care ne interesează în cel mai înalt grad pe noi toţi. Nu suntem mulţumiţi de starea actuală a sistemului de sănătate din România şi cred că este un drept al fiecăruia să ştie că cel puţin pe termen mediu va avea condiţii de îmbunătăţire a propriei sănătăţi decente şi europene", a declarat Teodor Baconschi.

Raed Arafat demisionează din funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, în urma nemulţumirilor privind noile prevederi referitoare la medicina de urgenţă din proiectul Legii sănătăţii şi ca urmare a criticilor formulate la adresa lui de către preşedintele Traian Băsescu.

Raed Arafat a anunţat o conferinţă de presă la ora 14.30.

Decizia de a demisiona vine în urma disputelor lui Raed Arafat cu preşedintele Traian Băsescu şi cu oficiali din Ministerul Sănătăţii pe tema Legii reformei în sănătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici