Băhăian locuia cu chirie în casa pictorului Vlad Nanca

Temutul interlop Sergiu Băhăian trăia de patru luni în locuinţa din Bucureşti a pictorului Vlad Nancă. Apartamentul unde stătea cu chirie este situat într-un bloc din centrul Capitalei, vizavi de secţia de sculptură a Facultăţii de Arhitectură.

38 afișări
Imaginea articolului Băhăian locuia cu chirie în casa pictorului Vlad Nanca

Băhăian locuia cu chirie în casa pictorului Vlad Nanca (Imagine: Gândul)

Vecinii nu ştiau până în urmă cu câteva zile că aveau în scară unul dintre cei mai crunţi mafioţi din ultimii ani. În blocul de şase etaje de pe calea Griviţei locuiesc,în general bătrâni. Majoritatea dintre ei sunt foşti oameni de cultură: la etajul 1 stă un profesor, iar la etajul al 3-lea, vizavi de apartamentul închiriat de mafiot, locuieşte un alt pictor.

Citeşte mai multe despre cum trăia mafiotul Sergiu Băhăian pe www.adevărul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici