Bahrain Air caută 35 de însoţitori de zbor la Cluj-Napoca

Compania aeriană Bahrain Air va selecta, miercuri, la Cluj-Napoca, 35 de însoţitori de zbor din baza de date pentru societatea Gulf Air, existentă la Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM) Cluj.

88 afișări
Imaginea articolului Bahrain Air caută 35 de însoţitori de zbor la Cluj-Napoca

Bahrain Air caută 35 de însoţitori de zbor la Cluj-Napoca

Directorul AJOFM Cluj, Daniel Don, a declarat, luni, că la selecţie vor fi invitate circa 300 de candidate care au aplicat pentru un post de însoţitor de zbor pentru Gulf Air, din care vor fi selectate doar 35.

"Condiţiile la Bahrain Air sunt cam aceleaşi (ca la Gulf Air - n.r.), dar salariile sunt ceva mai mici, de 1.600 de dolari net, pe lună. Persoanele selectate vor putea pleca în Bahrain în termen de o lună", a declarat Don.

El a precizat că la AJOFM Cluj s-au primit oferte de recrutare a forţei de muncă din partea unui alt operator aerian din zona Golfului Persic, ai cărui reprezentanţi vor veni, în luna mai, la Cluj-Napoca.

Potrivit acestuia, pentru anul 2010 sunt aşteptate 14 companii aeriene interesate de selectarea personalului de la Cluj.

Bahrain Air este o companie aeriană low-cost, înfiinţată în 2006.

Compania aeriană Gulf Air din Bahrain a angajat, la începutul lunii martie, 98 de însoţitoare de zbor, în urma unui interviu în limba engleză la care au participat aproape 300 de candidate, în cadrul bursei locurilor de muncă, organizată de Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM) Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici