Balcoanele construite ilegal vor fi demolate într-un oraş din ţară. Primar: „M-am săturat de improvizaţii, gropi, maidan, coteţe”

  • Balcoanele construite ilegal în oraşul Câmpulung Muscel vor fi demolate.
  • Primarul Elena Lasconi a spus că s-a săturat de improvizaţii, gropi, maidan, coteţe.
  • A anunţat că nu va semna nicio autorizaţie pentru construcţiile ilegale.
3452 afișări
Imaginea articolului Balcoanele construite ilegal vor fi demolate într-un oraş din ţară. Primar: „M-am săturat de improvizaţii, gropi, maidan, coteţe”

FOTO: Facebook Elena Lasconi

Primarul oraşului Câmpulung, Muscel Elena Lasconi, a anunţat că va demola balcoanele construite ilegal deoarece s-a săturat de improvizaţii şi coteţe. Vor scăpa doar câteva balcoane, a mai spus Lasconi.

„Nu voi semna nicio autorizaţie pentru construcţii ilegale executate pe domeniul public. Singurele balcoane care vor rămâne în picioare sunt cele aflate în aliniament cu cele de la etaj. Mai exact, cele de bun simţ. Unii proprietari s-au întins pe domeniul public cu încă un apartament. Nu mai merge. Gata. Poate că astăzi unii vor protesta, dar mâine vom vedea cu toţii că aşa este bine. Eu m-am săturat de improvizaţii, gropi, maidan, coteţe”, a explicat, pe Facebook, primarul Elena Lasconi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici