Banca Transilvania: Fetiţa care a murit se căţărase pe suportul de materiale publicitare

Conducerea Băncii Transilvania afirmă că fetiţa în vârstă de trei ani şi jumătate care şi-a pierdut viaţa în sediul unei sucursale din Oradea a băncii se juca nesupravegheată şi se căţărase pe suportul de materiale publicitare, care a căzut peste ea.

132 afișări
Imaginea articolului Banca Transilvania: Fetiţa care a murit se căţărase pe suportul de materiale publicitare

Banca Transilvania: Fetiţa care a murit se căţărase pe suportul de materiale publicitare

"Dorim să ne exprimăm regretul pentru această tragedie. Reprezentanţii băncii sunt în permanentă legatură cu părinţii, asigurând, totodată, tot suportul autorităţilor care analizează acest incident", se arată într-un comunicat transmis, sâmbătă după-amiază, de conducerea Băncii Transilvania.

Potrivit sursei citate, fetiţa în vârstă de trei ani şi jumătate s-a accidentat în timp ce se juca nesupravegheată, căţărându-se pe un panou de afişaj, pe care l-a răsturnat peste ea.

"Angajaţii băncii au chemat imediat echipa de intervenţie SMURD, care a transportat fetiţa, de urgenţă, la Spitalul Judeţean Oradea, după care angajaţii băncii au sunat", menţionează conducerea Băncii Transilvania.

O fetiţă în vârstă de trei ani şi jumătate a murit, sâmbătă, în urma unui accident petrecut în sediul unei bănci din municipiul Oradea, unde se afla împreună cu mama sa. Peste fetiţă a căzut o piesă de mobilier care era folosită ca suport de materiale publicitare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici