Bărbat care trebuia să fie în carantină în Bucureşti, găsit în gara din Bistriţa-Năsăud

Un bucureştean care trebuia să fie în carantină, pentru că a fost în contact direct cu o persoană infectată cu Sars Cov-2, a fost găsit în Gara Bistriţa.

469 afișări
Imaginea articolului Bărbat care trebuia să fie în carantină în Bucureşti, găsit în gara din Bistriţa-Năsăud

Bărbat care trebuia să fie în carantină în Bucureşti, găsit în gara din Bistriţa-Năsăud

Conform Jandarmeriei Bistriţa-Năsăud, bărbatul de 33 de ani care trebuia să se afle în carantină la Bucureşti a fost prins în Gara Bistriţa, duminică seara.

Bucureşteanul a fost prins de jandarmii din Detaşamentul 1 Mobil.

Bărbatul ar fi trebuit să fie în carantină, pentru că a fost în contact direct cu o persoană infectată cu Sars Cov-2.

„Având în vedere faptul că nu are domiciliul în municipiul Bistriţa, acesta a fost cazat la Centrul de Noapte”, au anunţat jandarmii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bucureştean,
gara,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici