Bărbat dat dispărut de trei săptămâni, găsit într-o grotă din Munţii Apuseni. Starea în care a fost descoperit de poliţişti

Un bărbat din Maramureş dat dispărut de familie în urmă cu trei săptămâni a fost găsit adăpostindu-se în scobitura unei stânci din Munţii Apuseni, în comuna Albac din judeţul Alba. Bărbatul era incoerent şi nu avea documente.

4955 afișări
Imaginea articolului Bărbat dat dispărut de trei săptămâni, găsit într-o grotă din Munţii Apuseni. Starea în care a fost descoperit de poliţişti

Bărbat dat dispărut de trei săptămâni, găsit într-o grotă din Munţii Apuseni.

Potrivit IPJ Alba, bărbatul a fost găsit de poliţişti joi seara, în timp ce patrulau pe DN 75, la ieşire din comuna Albac spre Scărişoara. Aceştia l-au observat, la o distanţă de aproximativ 15 metri de DN 75, în scobitura unei stânci.

„Bărbatul era incoerent în vorbire, nu avea asupra sa documente de identificare şi era într-o stare de sănătate destul de precară”, a declarat Luminiţa Prodan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Bărbatul a fost dus la spital, iar poliţiştii au început cercetările pentru identificarea acestuia, stabilind ulterior că are 54 de ani, este din Târgu Lăpuş, judeţul Maramureş, şi era dat în urmărire la nivel naţional, după ce a dispărut de acasă în data de 4 noiembrie 2019.

El va fi încredinţat familiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Taguri:
bărbat,
dispariţie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici