Bărbat de 70 de ani, dispărut pe munte, căutat de jandarmi şi salvamontişti

Jandarmi, angajaţi ai ISU şi ai Salvamont Vrancea caută, marţi seara, un bărbat de 70 de ani, care a plecat de dimineaţă de acasă în zona de munte a judeţului şi nu s-a mai întors.

222 afișări
Imaginea articolului Bărbat de 70 de ani, dispărut pe munte, căutat de jandarmi şi salvamontişti

Bătrân, dispărut pe munte, căutat de jandarmi şi salvamontişti

Potrivit Salvamont Vrancea, bărbatul de 70 de ani a plecat de acasă marţi dimineaţa în zona de munte Soveja-Leapşa şi nu s-a mai întors. Autorităţile au fost alertate de membrii familiei.

Aceştia au anunţat că bărbatul cunoaşte bine zona montană, unde merge des ca să culeagă nuiele din care face apoi mături.

Prietenii familiei l-au căutat timp de două ore, iar apoi, pentru că nu l-au găsit, familia a sunat la 112.

În acţiunea de căutare a bărbatului sunt implicaţi jandarmi, salvamontişti, angajaţi ai ISU, dar şi voluntari.

Taguri:
bărbat,
căutat,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici