Bărbat prins în timp ce fura piese de la liftul unui bloc din sectorul 3

Un bărbat în vârstă de 57 de ani a fost prins, luni, de poliţiştii Secţiei 12, în timp ce demonta mai multe piese de la liftul unui bloc situat în sectorul 3, informează Poliţia Capitalei.

231 afișări
Imaginea articolului Bărbat prins în timp ce fura piese de la liftul unui bloc din sectorul 3

Bărbat prins în timp ce fura piese de la liftul unui bloc din sectorul 3

"În ziua de luni, 26 ianuarie a.c., poliţiştii Capitalei au identificat şi prins în flagrant un bărbat în vârstă de 57 de ani, în timp ce sustragea mai multe componente ale unui lift situat într-un bloc din sectorul 3", se arată într-un comunicat emis de Poliţia Capitalei.

Potrivit sursei citate, suspectul a fost prins după ce polişiştii au fost anunţaţi de locatarii că în subsolul imobilului, situat în strada Lunca Bradului, există un om care demontează piese de la lift.

Bărbatul este cercetat în libertate pentru tentativă de furt calificat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici