Bărbat prins la furat pe platforma combinatului ArcelorMittal Galaţi, împuşcat de un paznic

Un bărbat de 36 de ani a fost transportat, marţi seară, la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, după ce, potrivit primelor informaţii, ar fi fost împuşcat cu un pistol cu bile, în apropierea combinatului siderurgic ArcelorMittal Galaţi, de către un agent de pază care îl prinsese la furat.

216 afișări
Imaginea articolului Bărbat prins la furat pe platforma combinatului ArcelorMittal Galaţi, împuşcat de un paznic

Bărbat prins la furat pe platforma combinatului ArcelorMittal Galaţi, împuşcat de un paznic (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Am preluat un pacient care avea două plăgi la gambe. Acesta declară că a fost împuşcat de un agent de pază al firmei WBC", a declarat dr. Angel Trifan, medicul coordonator al SMURD Galaţi.

El a precizat că bărbatul a fost adus la spital în stare stabilă şi conştient.

Purtătorul de cuvânt al administraţiei ArcelorMittal Galaţi, Dorian Dumitrescu, a declarat că agenţii de pază au intervenit după ce un bărbat a fost prins în momentul în care încerca să fure obiecte de pe platforma combinatului, din zona învecinată cu strada Garofiţei.

Oamenii legii au început cercetările în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici