Bărbat reţinut după ce a înşelat mai multe femei, spunând că este angajat al unei ambasade

Un bărbat suspectat că a înşelat mai multe femei, de la care ar fi luat 3.000 de lei şi 1.000 de euro, după ce le-a spus că este angajat al unei ambasade şi le-a promis diverse servicii, a fost reţinut, anchetatorii urmând să ceară arestarea preventivă a acestuia.

173 afișări
Imaginea articolului Bărbat reţinut după ce a înşelat mai multe femei, spunând că este angajat al unei ambasade

Bărbat reţinut după ce a înşelat mai multe femei, spunând că este angajat al unei ambasade (Imagine: Shuttestock)

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, cunoscut cu antecedente penale, suspectat de înşelăciune prin folosirea de calităţi mincinoase, este în atenţia anchetatorilor din noiembrie 2013.

"În fapt, cel în cauză ar fi indus în eroare mai multe femei, prezentându-se ca fiind angajat în diverse funcţii în cadrul unei ambasade străine la Bucureşti, determinând părţile vătămate să-i încredinţeze diverse sume de bani în lei şi în valută, promiţându-le în schimbul acestor bani diverse servicii", arată sâmbătă Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă.

Poliţiştii l-au prins vineri, în timp ce încerca, prin acelaşi mod de operare, să înşele o femeie cu 2.400 de lei.

În urma investigaţiilor, anchetatorii au stabilit că prejudiciul total produs de bărbat este de 3.000 de lei şi 1.000 de euro.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti şi va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, a precizat sursa citată.

Cercetările în acest caz sunt făcute de judiciariştii Secţiei 1 Poliţie, sub coordonarea unui procuror din Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Acţiunea a fost sprijinită de ofiţerii Direcţiei de Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici