Bărbat trimis în judecată pentru că a atacat poliţiştii care-l opriseră pentru un control în trafic

Un bărbat din judeţul Ialomiţa a fost trimis în judecată pentru ultraj după ce, în cursul anului trecut, i-a atacat pe poliţiştii rutieri care îl opriseră pentru un control în trafic, lovindu-l pe unul dintre aceştia şi distrugându-i parţial uniforma.

156 afișări
Imaginea articolului Bărbat trimis în judecată pentru că a atacat poliţiştii care-l opriseră pentru un control în trafic

Bărbat trimis în judecată pentru că a atacat poliţiştii care-l opriseră pentru un control în trafic (Imagine: Shutterstock)

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Feteşti, procurorii au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat care, în cursul anului trecut, a atacat o patrulă de Poliţie care îl oprise în trafic, pentru un control.

Astfel, potrivit anchetatorilor, în 20 septembrie 2014, poliţiştii ialomiţeni au oprit pentru un control o maşină care circula în oraşul Feteşti şi care era condusă de Vasilică Viorel Vişan.

Şoferul, aflat sub influenţa alcoolului, le-a adresat injurii poliţiştilor, iar pe unul dintre aceştia l-a lovit cu piciorul, totodată rupând elementele reflectorizante de pe uniforma pe care poliţistul o purta.

Bărbatul trimis în judecată are antecedente penale.

Dosarul în care va fi judecat pentru ultraj se află pe rolul Judecătoriei Feteşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici