Bărbat urmărit internaţional după ce a atacat cu un cuţit un român care-l cazase, prins la Brăila

Un bărbat urmărit de autorităţile germane după ce a atacat, în iunie, cu un cuţit, un român care-l cazase în oraşul Duisburg, a fost prins în Brăila, iar Curtea de Apel Galaţi a emis pe numele său un mandat de arestare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1013 afișări
Imaginea articolului Bărbat urmărit internaţional după ce a atacat cu un cuţit un român care-l cazase, prins la Brăila

Bărbat urmărit internaţional după ce a atacat cu un cuţit un român care-l cazase, prins la Brăila

Potrivit unui comunicat transmis de Poliţie, tânărul în vârstă de 28 de ani, cetăţean român, se sustrăgea de la punerea în executare a unui mandat european de arestare pentru comiterea infracţiunii de tentativă la omor.

În urma unei operaţiuni European Network of Fugitive Active Search Teams - Reţeaua Europeană a Unităţilor de Căutare Activă a Urmăriţilor, declanşată de poliţiştii Serviciul Urmăriri din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale, în cooperare cu echipa FAST Germania, bărbatul a fost depistat în judeţul Brăila.

În cursul lunii iunie a acestui an, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, tânărul ar fi agresat cu pumnii şi picioarele un alt cetăţean român care i-a oferit cazare în oraşul german Duisburg. De asemenea, bărbatul de 28 de ani i-ar fi aplicat victimei numeroase lovituri cu un cuţit în zona spatelui, braţelor şi la nivelul gambelor.

Pe numele bărbatului, Curtea de Apel Galaţi a emis mandat de arestare, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, în vederea predării către autorităţile judiciare germane.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici