Bărbatul care a răpit şi violat cele două fetiţe din Braşov a fost arestat preventiv

Bărbatul de 42 de ani care a răpit şi violat cele două fetiţe din Braşov a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. A fost eliberat în urmă cu doi ani, în baza legii recursului compensatoriu, din penitenciar, unde ispăşea o pedeapsă pentru viol.

1894 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care a răpit şi violat cele două fetiţe din Braşov a fost arestat preventiv

Instanţa de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile, faţă de bărbatul în vârstă de 42 ani care forţat, pe rând, fetele de 10, respectiv 12 ani să întreţină mai multe raporturi şi acte sexuale, într-o parcare situată pe DN10, între localitatea Întorsura Buzăului şi Buzău, dar şi în localitatea Valea Nicovani din judeţul Prahova.

Agresorul s-a prezentat ca fiind prieten al iubitului mamei fetelor şi le-a luat vineri la un "grătar". Sâmbătă, pe numele celor două fete a fost emisă alerta "răpire minori" şi au fost găsite în Prahova.

Potrivit prim-procurorului Claudiu Sandu, bărbatul a fost eliberat din închisoare în noiembrie 2020, legea recursului compensatoriu. În penitenciar, acesta ispăşea o pedeapsă pentru că a violat o minoră.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici