Bărbatul căzut cu motostivuitorul în Portul Constanţa este de negăsit. Căutările continuă

Au trecut 15 ore de când un bărbat a căzut cu motostivuitorul în apa adâncă de 21 de metri din Portul Constanţa şi încă nu a fost găsit. Scafandrii au reluat căutările marţi dimineaţă.

2570 afișări
Imaginea articolului Bărbatul căzut cu motostivuitorul în Portul Constanţa este de negăsit. Căutările continuă

Bărbatul căzut cu motostivuitorul în apa de 21 de metri adâncime din Portul Constanţa este de negăsit

Scafandrii au reluat căutările bărbatului căzut cu motostivuitorul în apă, în Portul Constanţa, după ce operaţiunea a fost sistată luni seara, în jurul orei 22.00.

Au trecut aproximativ 15 ore de la momentul accidentului, iar bărbatul căzut în mare este de negăsit.

La operaţiunea de căutare participă un echipaj de scafandri ISU Constanţa şi ambarcaţiunea CBRN.

Luni seară, în jurul orei 18:00, autorităţile au fost alarmate după ce un bărbat a căzut cu motostivuitorul în mare, în Portul Constanţa, într-o zonă în care adâncimea apei are aproximativ 21 de metri. Accidentul a avut loc la Dana 79 din Portul Constanţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici